Keratinebehandeling 
Quinoa Smoothing
Treatment Introduction:

play

THE SOAP PHARMACY

THE SOAP PHARMACY behandelingen en producten staan voor hoogwaardige ingrediënten, tot 99,9% natuurlijke formules en vooral gezond en stralend, pluisvrij haar.

Innovatieve keratinebehandeling

De Quinoa Smoothing Treatment van THE SOAP PHARMACY is een professionele keratinebehandeling, die maandenlang (circa 3- 4) makkelijker handelbaar, pluisvrij en gezonder haar geeft.

Afhankelijk van jouw eigen voorkeur kan met behulp van een van deze keratine-behandelingen het haar gladder worden gemaakt of er kan worden gekozen voor krulbehoud. In beide gevallen is pluishaar verleden tijd. De producten voor deze behandeling worden niet online aangeboden en voor deze behandeling kan je exclusief bij ons terecht.

Een keratine-behandeling is een intensief verzorgende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. Een keratine-behandeling is geen relaxer. Bij de keratine- behandelingen van THE SOAP PHARMACY worden de zwavelbruggen in het haar niet verbroken en de resultaten hoeven dus ook niet uit te groeien. De effecten van de keratine ‘health boost’ slijten geleidelijk uit het haar.

Parfumvrij

Alle verzorgingsproducten van THE SOAP PHARMACY zijn ook parfumvrij verkrijgbaar, zelfs alle travel size verpakkingen.

No Yellow

De ‘No Yellow ‘Treatment helpt om de warme tonen in geblondeerd haar, in highlights en in grijs haar te neutraliseren.

De ‘No Yellow’ Treatment van THE SOAP PHARMACY bestaat uit een No Yellow Shampoo Treatment en een No Yellow Masque Treatment, beide zonder parabenen en zonder siliconen. Deze producten zijn met elkaar te combineren, maar ook met de aftercare producten van THE SOAP PHARMACY.

Maximale toning

Combineer de No Yellow Shampoo Treatment met de No Yellow Masque Treatment.

Medium toning

Combineer de No Yellow Shampoo Treatment met de Daily Moisture Conditioner of de Daily Intensive Conditioner.

 

 

Lichte toning

Combineer de Daily Moisture Shampoo met de No Yellow Masque Treatment.

 

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl