Je haar is je visitekaartje en daar helpen wij je graag mee!

Le Cèdre is een familiebedrijf, wij zitten al meer dan 15 jaar gevestigd in de Zeilstraat in Amsterdam Zuid. We vinden het belangrijk dat we een hecht team van kappers en kleurspecialisten hebben en werken dan ook al jaren met een fijn team.

Een team dat met veel plezier het hele gezin er goed uit laat zien!

Om jullie er zo goed mogelijk uit te laten zien volgen wij show/cursussen in binnen- en buitenland. Zo blijven we op de hoogte van de laatste updates en trends uit het vak!

Ons team wil er ook zijn voor hardwerkende mensen daarom is de salon 6 dagen per week open en doordeweeks zelfs tot 20:00 uur ’s avonds.

Wij vinden het ook belangrijk om in de buurt betrokken te zijn. Zo sponsoren wij ook veel lokale activiteiten die wij belangrijk vinden voor de buurt.

Niet alleen in de buurt zijn wij betrokken. Ook zijn we betrokken bij het milieu. Het hoofdmerk waarmee wij werken is Davines. Dit is een uniek duurzaam Italiaans merk.We werken hiermee omdat wij het beste voor hebben met onze klanten.

Behalve dat we met dit product voor topkappers werken is Davines een merk dat achter onze ideeën staat. Zowel nationaal als internationaal zetten zij zich in om natuur en mensheid samen te brengen. Zo planten zij bomen in verschillende delen van de wereld en leren zij arme kinderen knippen om hen te helpen met hun toekomst. Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Davines? Check het hier!

Afspraak maken

Voor een afspraak kunt u gebruik maken van ons online boekingssysteem.
Bellen of langskomen kan natuurlijk ook altijd.

Afspraak maken +31 020 471 44 50
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl