DO-IT-YOURSELF COLOR-KIT

Beste klant,

De wereld lijkt even stil te staan, maar je haar groeit toch door! Daarom hebben wij voor jou een Do-It-Yourself Color-Kit samengesteld!

HET WERKT ZO:

Wij mengen voor jou je persoonlijke kleurrecept voor de uitgroei bij ons in de salon. Wij bezorgen daarna op de afgesproken tijd je kleur. Zo kun je direct de uitgroei van je haar inzetten, even inwerken, uitspoelen, verzorgen… en klaar!

De DIY Color-Kit bestaat uit:

  • Je eigen kleurrecept in een verfbakje
  • Juiste hoeveelheid Activator
  • Verfkwast
  • Kapmantel
  • Handschoenen
  • Wegwerp handdoek
  • Gebruiksaanwijzing

Wij hopen jou met deze unieke service tegemoet te komen en jouw “uitgroei probleem” op te lossen. Wij zijn alleen aanwezig in de salon om jouw kleur klaar te maken en vervolgens te bezorgen. Het is niet mogelijk om de spullen op te halen. Wil je gebruik maken van deze unieke service of je favoriete Davines producten kopen, dan kun je contact opnemen via info@lecedre.nl, bel 020-4714450 of vul het contactformulier hieronder in.

Bovenal hopen wij dat jij en de mensen om je heen deze moeilijke periode in gezondheid zullen doorkomen!

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Team Le Cèdre Coiffeurs

 

LET OP!

Na het afgesproken bezorg moment is het de bedoeling dat je binnen een half uur begint met kleuren. Het is zeer raadzaam dat je een huisgenoot of partner de kleur laat opbrengen; zelf doen kan lastig zijn!

Wanneer haarverf in aanraking met kleding of andere poreuze materialen komt, kan deze blijvende vlekken geven. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid hiervoor.

Uitgroei verven

STAP VOOR STAP EEN UITLEG OVER HOE JIJ JE HAAR KAN KLEUREN!

Tip! Wil jij je kleur uitspoelen onder de douche? Trek een kledingstuk aan wat je eenvoudig over je hoofd kan doen, zonder je haar te raken.

STAP 1.

Breng een handdoek aan om de nek om de kleding te beschermen, zet de handdoek eventueel vast met een klem. Borstel het haar vervolgens goed door tot er geen knopen meer in zitten. Maak dan met een kam of de achterkant van een kwast een midden scheiding in het haar.

Maak een middenscheiding en kleur deze als eerste

STAP 2.

Trek de plastic handschoenen aan en pak de kwast met wat kleuring erop. Kleur als eerste de midden scheiding.

STAP 3.

Maak vervolgens een scheiding van het hoogste punt van het hoofd naar de bovenkant van het oor en kleur deze scheiding.

Ga door met het maken van scheidingen en kleur deze

STAP 4.

Ga door met het maken van scheidingen. Bij iedere scheiding die je maakt kleur je steeds het stukje waar nog geen kleurproduct zit. Herhaal dit tot alle haren die je wil kleuren voorzien is van de kleur.

STAP 5.

Kam nu al het haar naar achter en kleur de contourlijn met nog wat extra kleuring. Hierdoor weet je zeker dat op alle haren het kleurproduct zit.

Vergeet niet om de contour lijn te kleuren

STAP 6.

Na het aanbrengen van de kleuring is het tijd om eventuele vlekken op de huid te verwijderen. Blijft deze te lang zitten, dan kan het zijn dat je deze namelijk niet makkelijk weg krijgt. Met een wattenschijfje of make-up doekje kan je huid gelukkig makkelijk schoonmaken. Pas hierbij wel op dat je niet de kleur wegveegt uit het haar.

Uitleg video

Vind hier de video de jouw helpt met het kleuren van je uitgroei!

play

HOE LANG MOET DE HAARVERF INWERKEN?

Vaak ligt de inwerktijd tussen de 30 à 40 minuten. Kleur je het haar lichter dan de eigen haarkleur (vaak de kleur cijfers tussen 8 en 10), dan moet je de gehele inwerktijd van 40 minuten aanhouden. Kleur je het haar donkerder, dan is dit afhankelijk van de haardikte. Bij fijn haar is het al voldoende om de kleuring 30 minuten in te laten werken, terwijl het bij dik haar verstandig is 40 minuten aan te houden.

Laat je de kleur korter dan 30 minuten inwerken, dan kan het zijn dat de kleuring niet volledig dekt en de uitgroei zichtbaar is door de nieuwe kleur heen. Indien je de kleuring langer dan 40 minuten laten inwerken, kan de kleur donkerder uitpakken dan gehoopt.

HOE SPOEL JE HAARVERF UIT?

Heb je lang genoeg gewacht? Spoel je haar uit merk warm water zodat het haar goed schoon wordt. Maak het haar vochtig en masseer de kleur los. Spoel de kleur vervolgens uit met alleen water. Is de bijna alle kleur eruit? Nu kan je de shampoo voor gekleurd haar erbij pakken. Was je haar grondig. Spoel de shampoo uit en herhaal de vorige stap om de laatste kleur resten uit je haar te halen. Als laatste stap sluit je af met conditioner die geschikt is voor gekleurd haar. Dit zodat de haarschubben zich kunnen sluiten.

Dat was het dan! Jij hebt je uitgroei geverfd! Je kan weer verder zonder je zorgen te hoeven maken over je uitgroei.

KOM JIJ ER NIET HELEMAAL UIT?

Wij bieden service zoals je van ons gewend bent! Wij staan voor je klaar! Veilig op afstand kun je ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken 020-4714450. Ook is het mogelijk een mail te sturen: info@lecedre.nl.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl