Haarwensen voor 2020

Haarwensen voor 2020

23 januari 2020

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen! Heb jij nog bepaalde haarwensen voor dit jaar? Bij Le Cèdre Coiffeurs gaan we gewoon, zoals je gewend van ons bent, vol passie door met onze kapsalon in Amsterdam Oud-Zuid. Het team van stylisten en kleurspecialisten kan niet wachten om jouw haar onder handen te nemen, wat jouw haarwensen ook zijn. 

Haar voor kids

Over haarwensen gesproken; Yvonne de Boer (eigenaresse van een haarwerk salon in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam) heeft in 2008 een fantastisch initiatief in het leven geroepen. Zij biedt een brede collectie haarwerken (kosteloos) van hoge kwaliteit voor jonge kankerpatiëntjes.

Le Cèdre Coiffeurs zet zich hier ook graag voor in! Maar daar hebben we jouw hulp, of eigenlijk jouw haar, voor nodig. Als je aan onderstaande spelregels voldoet, willen we graag jouw haar knippen. Die knipbeurt is dan voor 50% voor onze rekening.

  • De lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn (los gemeten).
  • Grijs, geverfd, geblondeerd of haar met high/lowlights kan niet worden gebruikt.
  • Het haar dient schoon, droog en in een vlecht verzonden te worden,
  • Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.

Help een haartje mee

Voldoe jij aan dit lijstje en wil jij de jonge kankerpatiëntjes ook graag helpen? Maak dan online een afspraak of neem contact op met tel. 020 471 44 50. We zijn op werkdagen (ma-vrij) geopend tot 20.00 uur, omdat we begrijpen dat je overdag wellicht andere verplichtingen hebt!

Voor extra informatie kijk je op www.haarwensen.nl en via deze video kun je zien hoe Yvonne met haar team de vlechten tot pruiken verwerkt.

Deel dit bericht

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl