Keratherapy keratine

Keratherapy keratine

26 maart 2019

Een keratine behandeling is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. Het is belangrijk te beseffen, dat een keratine behandeling géén relaxer is, het haar wordt dus niet volledig stijl.Het Keratherapy ‘Avanced Renewal System’ is de nieuwste generatie keratine behandeling, ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze nieuwe keratine behandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en géén formaldehyde. Deze unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan. Het resultaat: glanzender, pluisvrij en makkelijker handelbaar haar, maandenlang!In tegenstelling tot bij relaxers en Japanse straightening wordt door de keratine behandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen.

 

VOORDELEN VAN KERATHERAPY

Keratherapy is een wash- out keratine behandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 48-72 uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gewoon direct na de behandeling stylings producten gebruiken.
Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.
Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kunt u kiezen of u uw krullen wilt behouden of dat uw haar zo stijl mogelijk wordt.
Het natuurlijk volume blijft behouden
Dit product bevat géén formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.

U zult circa 3 tot 5 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

 

AFTERCARE PRODUCTEN

Het is belangrijk het haar te verzorgen met de bijbehorende shampoo en conditioner. Deze krijgt u van ons mee na de behandeling. Hiermee houdt u het keratineniveau in uw haar op peil.
Daarnaast biedt Keratherapy een compacte lijn van aftercare producten zoals een serum, leave-in spray en een masker die bij ons verkrijgbaar zijn. Alle verzorgingsproducten van Keratherapy bevatten keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk. Deze producten zijn ook uitermate geschikt en verzorgend voor niet behandeld haar.

Deel dit bericht

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl