Schoonheid zit in Davines haarproducten

Schoonheid zit in Davines haarproducten

9 februari 2020

Bij Le Cèdre Coiffeurs werken we met Davines. De haarproducten van dit Italiaanse merk zijn gebaseerd op etherische oliën en zijn parabeen en sulfaat vrij. Zelfs de kleuringen zijn 97% natuurlijk! Een ware verademing voor onze klanten met haar- en hoofdhuidproblemen. Want met Davines is er voor ieder haartype een passend product. Zelfs als u een andere haarkleur wilt of de grijze haren wilt dekken.

Wij nemen u in dit blog mee naar de mooie wereld van Davines. 

Wij weten raad met haar- en hoofdhuidproblemen

Doordat we in onze kapsalon regelmatig de vraag kregen naar natuurlijke producten, vanwege problemen met haar en hoofdhuid, hebben wij Davines aan ons assortiment toegevoegd. Een gouden keuze, als u het ons vraagt! Want dit merk weet heel goed hoe om te gaan met haar- en hoofdhuidproblemen. In deze video vertelt oprichter Davide Bollati over de visie en missie van zijn merk.

Hij vertelt o.a.: “Schoonheid is iets dat het leven van de mensen verandert, een noodzaak en een waarde waarnaar men streeft, die ons omhoog brengt, tussen aarde en hemel, het is iets dat we nodig hebben in ons leven.” En hij heeft wat ons betreft helemaal gelijk. Door de producten én de vakkennis van onze kapsters, voelt u zich na een bezoek aan onze kapsalon weer helemaal mooi! Een gevoel waar wij dagelijks naar streven bij onze klanten.

Essential Haircare

De lijn van Davines is ontzettend uitgebreid, maar in dit blog focussen wij ons op de Essential Haircare. Deze bestaat uit de volgende producten (let vooral even op de mooie namen):

  • NouNou, voor beschadigd en droog haar
  • Minu, voor gekleurd haar
  • MoMo, voor droog en/of vochtarm haar
  • DeDe, voor fijn en/of beschadigd haar
  • SoLu, diep reinigende shampoo
  • Love, voor krullend haar
  • Love Smoothing, voor krullend en weerbarstig haar
  • MeLu, voor lang en/of beschadigd haar
  • VoLu, voor meer volume

U ziet: voor elk soort haar(probleem) heeft Davines een passende oplossing. Ons team neemt regelmatig deel aan de diverse cursussen en trainingen van dit merk, waardoor zij precies weten welk product het beste past bij uw haarvraag.

Heeft u bijvoorbeeld extreem droog haar door bijvoorbeeld bleaching, permanenten of stijlen, dan is NouNou geen overbodige luxe. Dit product bevat koolhydraten, eiwitten en vitamine C, die uw haren heerlijk vinden! Deze drie ingrediënten hebben samen met het Torre Guaceto Fiaschetto Tomate extract een sterk voedende en anti oxiderende werking. Verkrijgbaar in shampoo, conditioner en haarmasker.

Uiteraard geven we u in onze kappersstoel graag een live demonstratie van NouNou of één van de andere producten. Maak gauw een afspraak en ervaar de schoonheid van Davines zelf!

Deel dit bericht

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl