Snelle en hippe vakantiekapsels

Snelle en hippe vakantiekapsels

20 februari 2020

Snelle en hippe vakantiekapsels

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Tijd om even bij te tanken in een warm oord of juist te ontspannen door inspanning op de ski’s. Hoe u uw vakantie ook gaat invullen, u wilt niet uren voor de spiegel staan om uw haar in het gareel te krijgen. Daarom in dit blog enkele praktische en eenvoudige kapsels, die super snel voor een hip vakantie-kapsel zorgen.

De slordige knot

Makkelijk en toch chique: de slordige knot. Een haartrend die nooit gaat vervelen en in letterlijk een handomdraai gefixt. Zo zit het haar niet voor uw ogen als u de berg af skiet of beschermt u uw coupe tegen het chloor van het zwembadwater!

Zo krijgt u de perfecte knot:

  • maak een paardenstaart,
  • borstel uw haar iets tegen de haargroeirichting in (voor extra volume),
  • draai in een knot (lekker losjes),
  • zet eventueel extra vast met schuifspeldjes.

Beach waves

Simpeler kan niet: beach waves. Voordat u naar bed gaat doet u een beetje haarschuim in uw haar en vlecht u het in. De nacht doet al het zware werk. ‘s Ochtends haalt u uw vlecht eruit, haalt u uw vingers door u haar en… hallo weelderige golven! Een beetje haarlak erover en u bent klaar om te shinen op de boulevard.

Lage paardenstaart

De paardenstaart is één van de oudste manieren om haren vast te binden. Geen wonder dus dat er diverse manieren zijn om een paardenstaart te maken. De lage paardenstaart is een chique haartrend, die met een simpel haarelastiekje te creëren is. Pak uw haar bij elkaar, zet vast met een elastiekje en wikkel een plukje haar eromheen, zodat die niet meer te zien is. U kunt ervoor kiezen om dit kapsel losjes (echt vakantie) of juist strak (elegant) te dragen. Een kind kan de was… eh uw haar doen!

Geen zin om zelf aan de gang te gaan? Maak een afspraak bij Le Cèdre Coiffeurs en wij zorgen voor de perfecte vakantielook!

Deel dit bericht

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl